Angrerett og retur av defekte varer

Angrerett
Hos oss har du 14 dagers angrerett. Det vil si at du må si ifra til oss innen 14 dager fra du har mottatt varen du ønsker å returnere. Dersom du ønsker å benytte angreretten og returnere en vare, kan du sende oss en mail til salg@motorleaks.no. Vennligst legg med ordrenummer i mailen. Vi vil svare deg innen 24 timer på virkedager. Da får du instrukser på hvordan du kan returnere varen.

Dersom returforespørselen blir godkjent vil du få beskjed om å sende varen tilbake til følgende adresse: Haf Grenland As, Rødmyrsvingen 78, 3735 Skien. I forsendelse så må kunde vedlegge ordrenummer på en lapp. Du må selv betale returkostnader.

Du vil få returnert kjøpesum enten på vipps eller utbetalt på konto som er brukt til kortbetaling. Det kan også forhåndsavtales før retur på kreditering av faktura om du ønsker det.

Retur av defekte varer (reklamasjon/garanti)
Ved reklamasjon/garanti må du sende en epost til salg@motorleaks.no med ordrenummer samt hva feilen gjelder. Det kan være aktuelt å sende bilde av den defekte varen, i tilfelle vi kan hjelpe deg med å løse problemet. Vi vil svare deg innen 24 timer på virkedager. Da får du instrukser på videre saksgang. Dersom returforespørselen blir godkjent vil du få beskjed om å sende varen tilbake til følgende adresse: Haf Grenland As, Rødmyrsvingen 78, 3735 Skien. I forsendelse så må kunde vedlegge ordrenummer på en lapp.

Vi dekker fraktkostnaden dersom det er en reklamasjon/garantisak.

Som oftest får kundene en ny del. I enkelte tilfeller kan varen også bli reparert. Dersom vi ikke kan skaffe deg en fungerende vare så kan du få returnert kjøpesum enten på vipps eller utbetalt på konto som er brukt til kortbetaling. Det kan også forhåndsavtales før retur på kreditering av faktura om du ønsker det.